Chevideco Animal Welfare certification

Chevideco besteedt de grootste aandacht aan de correcte behandeling van levende dieren tijdens zowel het transport als de behandeling in het slachthuis. Dat doen we omdat we niet aanvaarden dat dieren onnodig lijden, of dat nu door mishandeling of verwaarlozing is.  

Wij laten doorlichtingen uitvoeren van de slachthuizen in de landen van waaruit we bevoorraad worden. Waar zulke audits nog verbeterpunten opleveren, maken we een actieplan op om de nodige verbeteringen te laten uitvoeren. We stellen ons niet tevreden met minder dan gezond, mals en lekker vlees dat afkomstig is van dieren die correct behandeld werden.

U hoeft ons voor dit alles niet op ons woord te geloven. Alle doorlichtingen die uitgevoerd worden door het onafhankelijke auditbureau Vincotte worden op deze site gepubliceerd. Het eerste rapport heeft betrekking op de leveranciers in Roemenië. U kunt bij Chevideco steeds terecht met alle vragen over de eisen die we stellen aan onze leveranciers en over de inhoud van dit eerste rapport in het bijzonder.